No hi ha més entrades disponibles. L’aforament del teatre auditori Felip Pedrell ha quedat complet dies abans que hi arribe una de les grans obres de la programació teatral d’aquesta temporada. L’actriu Lola Herrera sortirà a l’escenari per representar el clàssic ‘Cinco horas con Mario’ davant una platea completament plena. No debades, el text de Miguel Delibes es tracta d’un dels grans clàssics de la literatura espanyola i el teatre, i té com a al·licient afegit que suposarà l’última oportunitat per veure en escena una de les actrius més importants del panorama artístic espanyol. Amb aquesta gira, Lola Herrera està fent el seu comiat a la interpretació.

Es posarà a la pell de Carmen Sotillo, l’únic personatge sobre el qual se centra tot l’argument de ‘Cinco horas con Mario’, que viu les hores posteriors a la mort del seu marit mentre el vetlla. A través del seu monòleg, es descobreixen les personalitats dels cònjuges i els conflictes pels quals passava el seu matrimoni.

Amb aquesta obra, la temporada de teatre tardor-hivern al Felip Pedrell arriba pràcticament al final. Per diumenge 15 de desembre a les 12 hores està previst l’espectacle familiar ‘Safari’, de la companyia La Baldufa, mentre que el 21 i 22 de desembre, l’alumnat de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa farà una doble sessió dels Pastorets, en la versió del folklorista tortosí Joan Moreira.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.