La protectora ARCA de Tortosa ha denunciat l’abandonament de cinc cadells, probablement de pastor australià, dins d’un carro de compra al recinte comercial Supeco de Tortosa. La protectora d’animals es va assabentar d’aquest acte “carregat de maldat” gràcies a l’avís d’una persona que va veure com una dona des d’un cotxe dipositava les cinc cries de gos a l’interior d’un dels carros del centre comercial. Membres de l’associació van recollir les cries, que es trobaven en bones condicions, i han explicat que ja han rebut nombroses peticions d’adopció.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.