L’onzena edició del Gran Recapte ha recollit més de 90.000 quilos d’aliments a les Terres de l’Ebre, segons les primeres estimacions dels organitzadors. La llet, l’oli i les conserves són els productes que més s’han donat i Tortosa, la ciutat que encapçala les donacions amb 32.578 quilos.

El portaveu del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, ha qualificat d’èxit la recaptació i ha celebrat la resposta de la ciutadania i dels voluntaris. “El Gran Recapte s’ha consolidat com una de les activitat solidàries per excel·lència i milers de persones hi participen amb el desig de millorar la injusta situació de vulnerabilitat que pateixen milers de persones del nostre entorn”, ha explicat Ologaray. “Estem molt satisfets de la implicació de les cooperatives, els mercats i els petits comerços ja que han aconseguit superar la xifra respecte edicions passades”, ha afegit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.