Tres municipis de la Costa de l’Ebre han rebut aquest dimecres el distintiu de «Viles marineres» que acredita l’Agència Catalana de Turisme (ACT). Es tracta de les poblacions de l’Ametlla de Mar, les Cases d’Alcanar i Sant Carles de la Ràpita, que reben el reconeixement juntament amb onze pobles catalans més de la mà de la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, i el director de l’ACT, David Font.

Al marge de les poblacions ebrenques que han rebut aquesta distinció també se’ls hi ha lliurat aquest guardó a les poblacions de Begur, Sant Pol de Mar, l’Escala, Vilanova i la Geltrú, Tossa de Mar, Sitges, Arenys de Mar, Llançà, Palamós, la Bisbal de l’Empordà i Montclar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.