L’Ajuntament d’Amposta contractarà 20 persones aturades de llarga durada en el marc del programa ‘Treball i Formació’ del Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquesta setmana l’Ajuntament ha publicat ja les ofertes que, segons les condicions del programa, estan dirigides a persones aturades de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni de l’ajut del Programa Requalificació Professional (PREPARA), preferentment majors de 45 anys (PANP), persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania (PRGC), o dones en situació d’atur (DONA). El programa inclou dos tipus d’accions en funció de la durada del contracte que podrà ser de sis o dotze mesos.

Les ofertes publicades busquen:

  • 6 operaris o operàries de neteja
  • 1 operària de neteja
  • 2 agents cívics
  • 2 auxiliars d’informació
  • 1 conductor o conductora de camió
  • 1 ajudant/a d’electricista
  • 4 peons d’obra pública
  • 1 operari o operària d’obra pública
  • 2 pintors o pintores

Totes les persones interessades en participar dels processos de selecció han de reunir els requisits de cada oferta, que estan penjades a la web de l’Ajuntament d’Amposta, i inscriure’s a l’Oficina de Treball d’Amposta. Els processos de selecció es faran a partir del dia 16 de desembre a les dependències de l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta, ubicades a la planta baixa de la Biblioteca Comarcal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.