La circulació de la línia de Rodalies de Renfe R15 s’ha restablert en el tram entre Pradell i Móra la Nova cap a tres quarts de sis de la tarda d’aquest dilluns, un cop s’ha reparat la catenària malmesa per un camió a Móra cap a dos quarts de dotze del migdia. Ha estat, doncs, més de sis hores interrompuda entre aquestes dues estacions, durant les quals han resultat afectats quatre trens, segons informa Renfe. Per als viatgers d’aquests quatre combois s’ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre Reus i Ascó. | ACN

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.