L’Ajuntament de l’Aldea ha iniciat l’enderroc del pont de l’antiga via del ferrocarril ubicat a l’altura del carrer Lligallo de Carvallo, unes obres que s’emmarquen en el projecte d’urbanització de l’esplanada situada davant de l’edifici el Triangle i la plaça dels Països Catalans. La demolició d’aquesta infraestructura ferroviària permetrà continuar el carrer i donar un accés directe al CAP de l’Aldea i a la zona esportiva de la població des de l’antiga N-340. L’obra té un pressupost de 39.000 euros i inclou l’asfaltat de l’esplanada, que es convertirà en zona d’aparcament de vehicles.

L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, ha destacat que l’enderroc d’aquest antic pont i la urbanització d’aquesta zona, amb la continuació del carrer, també millorarà la circulació rodada en aquesta part del nucli urbà.