La Guàrdia Municipal de l’Ampolla ha detingut dos homes per un presumte delicte de robatori en força a l’interior de vehicles. Els fets van ocórrer la passada nit de dimecres, sobre les 21,50 hores, quan un veí de l’Ampolla va veure com dos homes encaputxats estaven intentant forçar l’obertura d’un vehicle i va trucar a la Guàrdia Municipal de l’Ampolla. La patrulla de servei es va desplaçar ràpidament amb el vehicle policial i fent una batuda per la zona va enxampar in fraganti els dos autors dels fets, un d’ells assegut dintre d’un vehicle manipulant a sota del volant, presumiblement intentant fent el pont i un altre de peu fora del vehicle en actitud de vigilància.

Després de ser escorcollats, se’ls va interceptar un tornavís, un punxó i una clau anglesa. Un cop detinguts van ser lliurats al cos competent dels Mossos d’Esquadra per tal que el poséssen a disposició judicial. Posteriorment els agents van fer una recerca pels voltants d’on van succeir els fets i van observar un altre vehicle que també havia estat forçat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.