El ple de l’Ajuntament d’Ulldecona ha aprovat per unanimitat la continuïtat del projecte Formació i Ocupació (FIO), en el marc de les mesures específiques d’atenció a la diversitat dels alumnes d’educació secundària obligatòria del municipi. L’objecte principal és donar suport als alumnes de tercer i quart curs d’ESO que presenten dificultats d’aprenentatge, desmotivació o perill d’absentisme i que precisen d’actuacions individualitzades i adaptacions del currículum per facilitar la seva inclusió escolar, social i laboral.

Tant l’Ajuntament com el Departament d’Educació de la Generalitat consideren positiu optimitzar els recursos disponibles per tal de donar una millor resposta a les necessitats educatives dels alumnes del municipi. Hi participen també activament diverses empreses del municipi.

Des de l’Ajuntament, la tinent d’alcaldia i regidora d’Educació, Cati Brusca, ha fet una valoració positiva del projecte atès que els darrers anys “han estat molts els nois i noies que a través de les practiques a les diverses empreses del municipi o al propi Ajuntament, han pogut conèixer des de dins el món laboral i així decidir a què es volen dedicar en un futur i orientar els seus estudis cap a professions que els motiven”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.