Tercera derrota consecutiva de l’Amposta-Lagrama a la Divisió d’Honor Plata a la pista de l’Agustinos Alacant per 27 a 15, que va resoldre per dotze gols de diferiència quan a falta de deu minuts per al final del partit un parcial de 10 a 0 va decantar el duel per a les alacantines.

Era un partit crucial per a les aspiracions ampostines per deixar els últims llocs de la classificació davant un rival que només havia guanyat un partit fins ara. El partit va estar anivellat, tot i anar a remolc les del Montsià durant tot el partit. Tot i això, van poder apropar-se a un gol de diferiència a l’electrònic amb el 4-3 i el 6-5 a falta de deu minuts per al descans. Es marxava a vestidors amb un 12 a 6 desfavorable per al conjunt ebrenc.

A la represa la reacció de les de Sasa Jovic es va fer evident arribant a falta de deu minuts amb dos gols de desavantatge amb el 17 a 15. A partir de llavors el desencert en atac i la solidesa de les atacants locals, va donar peu a la desfeta ampostina encaixant un darrer parcial de 10 a 0 que va desnivellar la confrontació que fa caure a l’Amposta-Lagrama a llocs de descens directe.

Toca passar pàgina i toca aixecar el cap per afrontar un doble compromís a casa, on només han perdut un partit aquesta temporada davant el líder de la categoria. Divendres a partir de les 20 hores de la tarda recuperen el compromís davant el Puchi d’Eivissa ajornat de la jornada 6, mentre diumenge reben la visita del Sant Vicenç, que actualment ocupa posició de promoció d’ascens com a segon classificat en 14 punts.