Aquesta setmana, Catalunya està participant un any més a la World Travel Market, una de les fires turístiques més importants dels món, que se celebra cada mes de novembre a Londres. L’Agència Catalana de Turisme (ACT) hi està present en un estand de més de 300m2 amb les diverses marques turístiques catalanes i una trentena d’empreses i entitats del sector.

En aquest marc, cada any s’organitza un sopar degustació per tal de promocionar els productes més representatius dels diferents territoris de Catalunya i, enguany, el sopar ha estat centrat en la gastronomia de les Terres de l’Ebre. Tres cuiners de renom, dos d’ells d’Ulldecona, Jeroni Castell, del Restaurant Les Moles, i Vicent Guimerà, de l’Antic Molí, xefs amb Estrella Michelin, acompanyats per Albert Guzmán, del Col.lectiu de Cuina de La Ràpita, han estat els encarregats d’elaborar els plats que han degustat operadors turístics, premsa i convidats. D’aquesta manera es pretén també potenciar el sector del turisme gastronòmic. A Ulldecona, aquest és l’àmbit que més ha crescut en els darrers temps dins el nombre total de visitants que rebem anualment.

La World Travel Market de Londres s’adreça a agents i professionals del sector turístic i aplega a més de 50.000 professionals amb més de 5.000 expositors de gairebé 200 països diferents.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.