Per primera vegada l’Ajuntament de l’Aldea des de la regidoria de Foment a les Persones donarà suport a “Muévete por nosotros” una fundació destinada a les persones que pateixen alguna malaltia rara. Aquesta fundació aquest any fa la III volta solidària envers aquests tipus de malalties, aquesta volta consisteix amb el repte de recórrer Espanya des de Bilbao a Barcelona en la modalitat duatló , recorrent a diari una mitja de 60km.

Berta Royo regidora de Foment a les Persones: “En el seu recorregut passaran per moltes poblacions entre elles la nostra, l’Aldea, on l’Ajuntament els rebrà el dia 6 de novembre a les 14:15 al pavelló municipal per fer-los costat i els ofereix poder fer parada i pernoctar amb la seua caravana. El seu objectiu és donar a conèixer esta lluita per les malalties rares, que en la majoria dels casos no són reconegudes i poder destinar la recaptació aconseguida per la seua investigació“.

Us adjuntem el tall d’àudio de la regidoria per si el voleu aprofitar als vostres informatius. Per qualsevol informació addicional , no dubteu en posar-vos en contacte.