Dissabte, Barcelona viurà una nova manifestació contra la sentència del procés. Des de les Terres de l’Ebre, molts autobusos sortiran per afegir-se i posar el seu crit al cel. Ens hem apropat al punt de venda de bitllets d’autobús a Tortosa per saber com s’està preparant la jornada.

D’ençà que es va publicar la sentència sobre el judici de l’1-O, les mobilitzacions no han cessat arreu de Catalunya. A les Terres de l’Ebre, on també s’ha reivindicat amb força i sobretot, pacifisme, se centren els esforços en les manifestacions a Barcelona massificar les mobilitzacions. Arreu de l’Ebre, l’ANC ha preparat sortides en autobús, més d’una desena, a més de la gent que anirà amb cotxes particulars. Tots arribaran a la capital a punt per a començar la manifestació contra la repressió del 26 d’octubre, organitzada per Òmnium i l’ANC, amb punt de trobada al carrer de la Marina de Barcelona a les cinc de la tarde.

Mentrestant, els organitzadors treballen en més mobilitzacions organitzant assemblees obertes per a la màxima participació.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.