Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Gandesa (Terra Alta) van detenir el passat 22 d’octubre, un home de 23 anys, nacionalitat albanesa i veí de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

La detenció va ser producte de la investigació iniciada pels agents en tenir coneixement de l’existència d’una plantació de marihuana a l’interior d’una casa rural ubicada al terme municipal de Benissanet (Ribera d’Ebre).

El matí del dia 21 d’octubre els policies es van personar en el lloc dels fets per tal de comprovar l’existència de la plantació, i van observar com dos homes fugien del lloc cap a una zona de difícil accés sense que els agents poguessin aturar-los.

Al dia següent un dels homes que havia fugit de la casa rural va ser localitzat i detingut pels agents a la població de Móra d’Ebre. A l’interior de l’habitatge es van localitzar 273 plantes de marihuana distribuïdes en diverses estances, les quals disposaven de sistemes de reg, ventilació, i enllumenat artificial , així com d’adobs i fertilitzants per accelerar el creixement de les plantes.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. El detingut, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Gandesa ahir 24 d’octubre, essent decretada la seva llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.