Novetats al Celler Cooperatiu Gandesa. Coincidint amb l’any del Centenari, surt al mercat un nou vi de la gamma Puresa, un monovarietal elaborat amb macabeu nascut de vinyes de més de cinquanta anys dels socis de la Cooperativa.

El Puresa Macabeu 2016 esdevé el sisè vi de la gamma, en la qual ja s’hi elaboren els monovarietals de Garnatxa Blanca, Carinyena, Morenillo, el Dolç blanc brisat i el Dolç Negre. La nova referència ha fermentat en bota de roure francès a temperatura controlada i ha fet criança sobre lies durant sis mesos.

Pere Bové, President del Celler Cooperatiu Gandesa: “El Puresa Macabeu se suma als vins d’alta gamma del Celler. És una varietat amb un alt potencial que proporciona vins de qualitat excel·lent. És cert que quan parlem de varietats blanques se’ns coneix especialment pel treball amb la Garnatxa blanca, però el Macabeu també forma part de la nostra tradició vitivinícola i amb este nou producte volem donar-li el protagonisme que mereix com a varietat històrica de Gandesa i la Terra Alta”.

Enguany que se celebren els 100 anys del Celler també s’han embotellat dues edicions més -i limitades- del Puresa, el Puresa Garnatxa blanca 2016 i el Puresa Carinyena 2015. Els tres vins, que es poden comprar a la botiga del celler (física i online), estan al mercat a un preu de 24 euros l’ampolla.