El ple de l’Ajuntament d’Alcanar ha rebutjat aquest dimarts la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem contra els presos polítics catalans i n’ha reclamat la llibertat.
“Aquest ha estat un judici polític que mai s’hagués hagut de produir. Tornem a dir alt i clar que en democràcia votar no és cap delicte. Les idees no es jutgen. I és per això que reclamem la llibertat de totes les persones preses i exiliades polítiques, perquè no han comès cap delicte”, expressa la moció que ha llegit l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig.

La moció aprovada és la proposada per l’Associació Catalana de Municipis i de l’Associació de Municipis per la Independència. La moció s’ha aprovat amb una majoria d’11 vots a favor (ERC, la CUP i Junts per Alcanar) i 2 abstencions (Desperta’t i PSC).

Per a l’alcalde d’Alcanar, aquesta sentència demostra “una vegada més, que el projecte espanyol és totalment irreformable”, així mateix, l’alcalde ha animat els membres de la Corporació a “seguir treballant conjuntament en la defensa de les llibertats i drets” a Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.