Ensurt aquest matí a la carretera C-43 al terme municipal del Pinell de Brai, en un accident d’un motorista de 37 anys que ha resultat ferit lleu després de perdre el control i caure. L’accident ha passat a un quart d’onze del matí i s’han activat en rebre la trucada una ambulància i un helicòpter medicalitzat per atendre al ferit.

L’home ha estat traslladat amb caràcter menys greu a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A causa de l’accident s’ha donat pas alternatiu a la via fins que ràpidament s’ha pogut reestablir la circulació en ambdós sentits de la marxa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.