L’Ajuntament de Deltebre ha fet balanç de les persones ateses al punt d’informació turística ubicat al Consell de Riumar. Entre els mesos de juny i setembre, s’han atès a 1.864 persones de diferents països de procedència.

Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquestes dades posen de manifest que “era necessari recuperar un punt d’informació turística a Riumar per prestar l’atenció i servei necessari al gran volum de visitants que rebem any rere any al nucli turístic”. De fet, el número d’atencions al visitant va en augment any rere any respecte la posada en funcionament de l’equipament, el passat 2017. Per exemple, aquest any, i en comparació en l’any 2018, s’han realitzat un centenar de consultes més.

A banda de visitants procedents de Catalunya, que representen gairebé la meitat de les consultes, el punt d’informació turística també ha atès, majoritàriament, a turistes provinents de França i Alemanya. Gran part de les qüestions més ateses fan referència a la necessitat d’informació sobre els atractius naturals i rutes d’interès.

L’Ajuntament també destaca el nombre de visitants a la pàgina web de turisme de Deltebre, la qual enguany s’ha actualitzat amb nous continguts. En total, durant els mesos d’estiu, la plana web s’ha vist al voltant de 40.000 vegades, sent també, en aquest cas, el públic català, el qui més consulta la plana.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.