El Banc de Sang i Teixits de les Terres de l’Ebre fa una crida a la ciutadania a participar aquest dijous, 10 d’octubre, en la jornada dedicada a la Tapa Solidària, una iniciativa que organitza amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tortosa per augmentar les reserves de sang.

Cada persona que doni avui sang rebrà dos vals que els podrà bescanviar per dos tapes en els bars o restaurants que enguany participen en ‘A Tortosa de Tapes’. Les persones interessades a participar en aquesta iniciativa solidària podran donar sang a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, de 9 a 14 i de 15 a 19 hores.

Segons explica la tècnica del Banc de Sang i Teixits, Elisa Vallejo, “després de l’estiu les reserves de sang baixen i necessitem recuperar-les”. Actualment el Banc de Sang de les Terres de l’Ebre té reserves per a set dies i hi ha grups sanguinis les reserves dels quals es limiten només a tres dies. “L’estat òptim és tenir sang sempre amb una reserva per a 10 dies, per aquest motiu necessitem que aquest dijous tinguem una bona jornada de donacions”, indica Vallejo.