Els pares d’una menor de 15 anys i resident a Santa Bàrbara, han presentat una denúncia per desaparició als Mossos d’Esquadra. Irene Sallent Mengual, que és el nom de la jove desapareguda, es va absentar del domicili familiar dimarts passat, 1 d’octubre, i des d’aleshores els familiars no n’han tingut cap notícia.

En el moment de la desaparició, la jove, que té una alçada d’1,55 centímetres i el pèl de color rogenc, vestia una camiseta morada, malles negres i unes esportives blanques.  El Mossos, com és el procediment en aquests casos, han cursat una ordre de recerca de la menor, tot i que podria tractar-se d’una desaparició voluntària.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.