L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha reaccionat durament contra els quatre partits de l’oposició (Movem, ERC, C’s i CUP) que aquest matí, en sessió plenària extraordinària, han impedit amb el seu vot contrari una segona proposta del govern municipal per finançar el projecte d’ampliació del teatre auditori Felip Pedrell.

“Torna a quedar demostrat que l’objectiu de Movem, ERC, C’s i CUP és fer un front comú contra Tortosa. No volen que la ciutat tiri endavant, i posaran tots els pals a les rodes a l’actual equip de govern. Avui li ha tocat a la Cultura, però qui sap què bloquejaran demà…”, ha manifestat Roigé.

L’alcaldessa ha assegurat que l’únic objectiu de Movem és “fer inviable la governabilitat els propers quatre anys”. “Movem manté un no a tot, no a l’ampliació de l’auditori, no a la cultura, no a treballar per la ciutat, no a Tortosa” perquè estan “decebuts pels resultats electorals del maig i ja pensen en les municipals del 2023”.

Roigé ha reiterat també les crítiques a ERC: “Com s’entén que fa 4 mesos, quan governaven, un regidor d’ERC firmés pagar 51.000€ per redactar el projecte d’ampliació i ara votin en contra?”, ha qüestionat.

No obstant això, la política de Junts per Tortosa assegura el seu grup “continuarà treballant per la cultura i per Tortosa” perquè “la ciutadania ens va fer confiança per governar, per tirar endavant la ciutat i així ho farem, encara que l’oposició només ens posi traves “.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.