Males notícies per a la jugadora de l’Alabès Glorioses, Emma Martín. S’ha trencat el lligament creuat anterior i serà baixa pels sis mesos vinents de competició. Això trunca la progressió de la jove jugadora tortosina que recentment havia estat convocada, amb només 17 anys, per la selecció espanyola sub-19.

La mala fortuna s’acarnissa amb el conjunt basc. El derbi del passat dissabte enfront de la SD Eibar va deixar en suspens a un vestuari blanc-i-blau que ha viscut amb tensió els últims dies expectants a l’última hora que des dels serveis mèdics arribessin sobre l’abast de les lesions Emma i la seva companya Ainhoa. S’han confirmat els pitjors auguris. Tant Emma com Ainhoa han sofert sengles trencaments del lligament creuat anterior. El pitjor dels desenllaços per a unes jugadores que hauran d’estar apartades de la competició prop de 6 mesos.

Emma Martín és una de les joves promeses del futbol nacional i recentment havia rebut la trucada de la Selecció espanyola U19. Per la seva part, la jugadora catalana Ainhoa López arribava aquest mercat estiuenc procedent del RCD Espanyol que competia en la Lliga Iberdrola. La lleidatana ha defensat els colors de la Selecció Nacional sent convocada en nombroses ocasions per la U19 i proclamant-se Campiona d’Europa U19 a Irlanda del Nord. Moments durs per a la plantilla i especialment per a totes dues jugadores.