Tres morts, un ferit greu i dos de menys greus és el balanç provisional del tràgic accident de circulació que ha ocorregut aquesta tarda a les 18.28 hores al punt quilomètric 24 de la C-12, al terme municipal d’Aldover. En l’accident s’ha vist implicats un camió i dos turismes que, per causes que es desconeixen, han col·lidit. La carretera es troba actualment tallada en el dos sentits de la circulació.  Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions del Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Les tres víctimes viatjaven en un dels dos turismes. La persona ferida greu ha estat traslladada a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, i les dues que han sofert lesions de gravetat menor han anat una al Verge de la Cinta i l’altra a la Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.