El ple de l’Ajuntament d’Amposta ha aprovat amb el vot a favor de tots els grups municipals la reubicació de l’estació de depuració d’aigües residuals projectada a Poble Nou del Delta.

La decisió de la Corporació respon a la petició efectuada pel veïnat de Poble Nou, disconforme amb la ubicació projectada per l’Agencia Catalana d’Aigües, ja que temia que els corrents d’aire portessin les males olors de la depuradora fins el nucli urbà de la població. De les tres ubicacions alternatives, l’Ajuntament n’ha triat una i ara iniciarà els tràmits d’adquisició de terrenys.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.