L’Institut Català de les Dones a les Terres de l’Ebre ha convocat aquest matí un minut de silenci en senyal de dol per la mort d’una dona a Tortosa, presumptament a causa de la violència masclista exercida pel seu fill. El minut de silenci ha tingut lloc a la plaça Gerad Vergés, davant la seu de la delegació del Govern de la Generalitat.

La víctima, de 75 anys, va rebre divendres una ganivetada mortal al coll al seu pis del barri de Ferreries. Mare i fill van mantenir una discussió prèvia i, finalment, ell li va ocasionar una ferida mortal al coll amb un ganivet. Quan els serveis sanitaris van arribar al lloc dels fets la dona ja estava morta i no van poder fer res per salvar-li la vida.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.