El govern municipal de la Sénia, integrat per Futur per la Sénia-Movem Terres de l’Ebre, ha reiterat a través del seu regidor de Festes, Fernando Bel, el seu suport a la festa dels bous. Tot i que aquesta formació està alineada amb el grup de Catalunya en Comú Podem, que va ser qui va presentar ahir al Parlament la proposició aprovada per abolir els correbous, ha manifestat el seu suport a aquesta tradició. “Estarem sempre al costat de la festa dels bous perquè estem a favor que aquesta tradició continuï a les Terres de l’Ebre”, ha dit Fernando Bel.

No obstant això, el regidor de Festes de l’Ajuntament de la Sénia ha explicat que és ERC qui té la clau per aturar la prohibició dels correbous. “ERC, que governa els consells comarcals del Baix ebre i Montsià, ha de demanar als seus diputats al Parlament que això no tire endavant”, ha indicat.