El Consell Comarcal del Baix Ebre s’ha adherit al Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle (GEH) que promou l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic del departament de Territori de la Generalitat.

Un acord que implica la realització d’un inventari de les emissions de GEH, la realització d’un seguiment anual i la implementació de mesures per reduir les emissions. Així, el Consell del Baix Ebre ha inventariat les emissions directes derivades del transport propi per carretera i les emissions indirectes derivades del consum elèctric, el qual prové de fonts 100% renovables. És per això que la mesura adoptada aquest any per reduir les emissions de GEH ha estat la substitució d’una furgoneta de gasoil de la flota de vehicles pròpia per una furgoneta elèctrica. “És necessari apostar per una energia cent per cent renovable de manera urgent i prioritària. La reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle és l’única manera de protegir el planeta enfront del canvi climàtic”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.