Torna la competició de futbol sala a Deltebre. Dissabte vinent es produirà el debut a la lliga comarcal de les Terres de l’Ebre de l’equip de l’Associació de Futbol Sala Deltebre en el partit que els enfrontarà a l’equip de l’AME Bull Boys de l’Ametlla de Mar a partir de les 18.30 hores de la tarda al nou pavelló Andrés Ferri de la localitat deltebrenca.

Des de fa més de 9 anys que no hi havia un partit de lliga a Deltebre, d’un club que té més de 35 anys d’història. Estaven jugant a lliga local d’Amposta en els darrers anys i ara han fet el pas endavant coincidint amb la remodelació del pavelló per tornar a portar a la població el futbol sala. De la mà de Màxim Navarro, cap visible d’aquest projecte, l’equip format per un grup de  joves de la població, tenia que haver començat la lliga el dissabte passat davant el Campredó. No obstant això, la pluja va impedir que es produís el debut a la lliga.

Una competició que enguany ha quedat composada per catorze equips dels quals destaquen com a novetats la recent incorporació de l’equip deltebrenc, el CFS Rapitenc, la Penya Blau-grana Lligallos  i dos equips de l’Ametlla de Mar. Els resultats en la primera jornada van ser els següents: Dertochip 3 – Dermisa 6; TM Tortosa 5 – AME Ametlla de Mar 1; AME Bull Boys 3 – PB Lligallos 1; Golafre 6 – Aldover-Paüls 2; Roquetes 4 – Toscà 5; Rapitenc 5 – Benifallet 3.

La lliga, que està organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre, està en constant evolució i màxima acceptació passant, de ser sis equips fa tres temporades als catorze que té en l’actualitat.

La segona jornada presentarà els següents emparellaments: Benifallet-Roquetes; Aldover-Paüls-Campredó; Deltebre-Bull Boys; Dertochip-Ametlla de Mar; Dermisa-Rapitenc; Toscà-Golafre City i Lligallos-TM Tortosa.

Arranca la lliga Futbol Sala Terres de l’Ebre amb 14 equips