Carme Forcadell ha sortit dues hores de la presó de Mas d’Enric (el Catllar) aquest dimecres per anar a conèixer el seu net acabat de néixer. El Tribunal Suprem ha concedit un permís a l’expresidenta del Parlament i de l’ANC en presó preventiva perquè pugui visitar el nadó, segons han confirmat fonts jurídiques. Aquest mes de setembre l’alt tribunal també va concedir una autorització a l’expresident d’Òmnium Cultural Jordi Cuixart perquè sortís de la presó per assistir al naixement del seu fill. En el seu cas el permís va ser de sis hores després del part. | ACN

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.