El proper diumenge 22 de setembre, Lo Sirgador culmina la temporada de concerts del cicle “Lo Riu és Música” del 2019. Després de 14 concerts de diferents estils, serà el trio “Elles”, format per Laura Morillo, Laura Garí i Sarai Grau, qui ens vindrà a delectar amb les seves cançons a bord de Lo Sirgador. És el segon cop que ens visiten, i van agradar tant que repetim. Amb un repertori de jazz, boleros, bossa nova i altres estils ens oferiran un viatge musical inoblidable.

Aquest concert és el darrer dels quinze programats dintre del cicle “Lo Riu és Música 2019”. Es tracta d’un seguit de concerts en format acústic, navegant a la posta del Sol, des de Tortosa fins a les illes de la Xiquina (Jesús) i dels Bous (Vinallop). Durant el trajecte, gaudim de la música en viu, de la façana fluvial, de la història de la ciutat, de l’exuberant bosc de ribera i d’una copa de cava. Un escenari immens i canviant per a un viatge musical espectacular, en format íntim. Esperem que el 2020 es pugui repetir l’experiència. El preu de l’entrada té un cost de 16 euros per als adults, 8 per als nens amb una edat superior als 12 anys i la resta gratuïta.