Els nous parcs eòlics que hi ha projectats a la Terra Alta no s’aturaran, ja que estan adjudicats, però des del Govern no descarten que es produeixen alguns moviments. La derogació del decret que regula la implantació de parcs eòlics a Catalunya pot facilitar que  es traslladen alguns d’ells a les comarques veïnes com la Ribera d’Ebre o el Priorat.

Actualment els 6 parcs projectats estan en fase d’alegacions i, un cop acabe el procés, els tràmits es resoldran a favor o no de l’empresa adjudicatària. Motiu pel qual s’establiran contactes amb l’empresa adjudicatària per traslladar alguns dels parcs de la Terra Alta a la comarca veïna. Amb tot, el Govern apunta que és cabdal arribar a acords entre el territori i les empreses.

Redacció: SH

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.