Una persona ha resultat ferida aquest matí de diumenge en un accident a la carretera TV-3022, al terme municipal del Perelló al quilòmetre 6 de la via.

L’avís s’ha donat a les 8.40 hores i s’han desplaçat al lloc dels fets efectius dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques.

El vehicle, amb dos ocupants, ha patit una sortida de la via per causes que s’estan investigant a hores d’ara. La víctima ha estat traslladada a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, amb pronòstic lleu.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.