Era la primera edició del torneig de bàsquet 3×3 Ciutat de Tortosa, però naix amb la intenció de consolidar-se. La cita va estar organitzada pel Club Bàsquet Cantaires i va comptar amb la participació de quinze equips i una cinquantena de jugadors. Gran part d’ells eren del Cantaires, tot i que esperen que amb les properes edicions s’amplie la xifra d’equips de fora la ciutat. Des del club apunten que volen promocionar el bàsquet al municipi i establir-se com un dels esdeveniments de la pretemporada. L’altre dels objectius era gaudir d’una jornada, fent esport i potenciar la pràctica de l’activitat física.

Redacció S.Hernández

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.