L’Ajuntament d’Amposta ha obert ja la convocatòria als Premis a l’Excel·lència als Estudis per al curs 2018-2019. Fins l’11 d’octubre, els estudiants de cicles formatius de grau superior, de graus i màsters universitaris i d’estudis superiors de música i dansa poden sol·licitar aquestes beques que volen premiar els estudiants empadronats a Amposta que han excel·lit en els seus estudis durant el curs 2018-2019. Els premis s’entregaran en el marc de la Gala de l’Ensenyament, dins de la Fira de Mostres d’Amposta.

El 2018 fins a 148 alumnes de cicles formatius, graus Universitaris, màsters i estudis superiors en música i dansa, van rebre premis d’entre 100 i 1.000 euros en funció dels resultats acadèmics obtinguts durant el curs 2017-2018.

Les bases dels Premis a l’Excel·lència als Estudis es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament. Les persones que vulguin tramitar aquesta ajuda i necessitin ajudar per fer-ho, poden dirigir-se a la regidora d’Atenció a la Ciutadania, Núria Pla, que els assessorarà i acompanyarà durant tot el tràmit. L’horari d’atenció és dilluns i dimecres, de 9.00 h. a 13.00 h., al despatx d’Atenció a la Ciutadania als baixos de l’Ajuntament.

Redacció: F.T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.