El CF Amposta s’ha adjudicat el trofeu de campió del II Memorial Juan Tomàs Ballano, en imposar-se per 1 gol a 2 al CF Jesús Catalònia aprofitant la jornada festiva d’aquest dimecres 11 de setembre, dia de la Diada de Catalunya.

Els ampostins s’han avançat al primer temps, fruit d’una jugada confusa, on Carles finalment ha enviat la pilota al fons de la xarxa al minut 38 del primer temps. A la represa, carrusel de canvis als dos equips, que ha propiciat que els locals aconseguissin l’empat mitjançant Deco als 63. Llavors la figura del porter juvenil jesusenc, Àlex Garrigós, s’ha erigit com a protagonista del partit realitzant tres grans aturades davant l’assetjament constant dels ampostins que finalment han trobat el premi a la constància fruit d’una bona combinació en atac que Miky ha resolt amb una rematada al mateix escaire de la porteria local.

El fill de l’homenatjat, Jordi Tomàs, que lluïa el braçalet de capità de l’Amposta, ha recollit el guardó que acreditava al conjunt de la capital del Montsià com a vencedor del memorial i que iguala al CD Tortosa, guanyador de la primera edició, com a campions del torneig.

Un bon test de preparació de cara a la imminent jornada de lliga on tots dos conjunts buscaran sumar la primera victòria del campionat, l’Amposta (que va sumar un punt a Cambrils amb un empat a un gol) rebent la visita del Roda de Berà diumenge a les cinc de la tarda a segona catalana, mentre el Jesús Catalònia, que va cedir per 0-2 a casa davant el Remolins-Bítem en el debut, jugarà diumenge a les 18 hores de la tarda davant el Santa Bàrbara.

Redacció: J.F.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.