Aquest matí sobre les 5.30 hores s’ha produït un accident mortal a Peníscola, d’un home que ha mort i un altre ha resultat ferit amb politraumatismes en un accident de moto al Camí de l’Estació, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

Fins al lloc dels fets, s’ha mobilitzat una ambulància de Servei Vital Bàsic (SVB), un metge d’Atenció Primària i una unitat del SAMU. Els serveis mèdics han confirmat la defunció de l’home, del qual no se’n sap l’edat, i han assistit a l’altre home de 55 anys. El ferit ha sigut traslladat posteriorment en el SAMU fins a l’Hospital Comarcal de Vinaròs.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.