Aquest matí s’ha incendiat la màquina de neteja viària a un carrer de la localitat de Sant Carles de la Ràpita, coincidint les festes del Barri Espanyol amb les festes de la Mare de Déu de la Ràpita. L’incident, molt espectacular visualment, ha produït molta expectació entre el veïnat, però malgrat això, cap persona ha resultat ferida ni afectada pel foc o el fum. Els Bombers de la Generalitat han acudit al lloc dels fets i han pogut sufocar ràpidament les flames.

 

 

Redacció: F. T.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.