El Club Nàutic Flix torna a fer història, aquest cop al Campionat de Catalunya de Llagut Català, celebrat aquest cap de setmana, 31 agost i 1 de setembre, a Sant Jaume d’Enveja, ha obtingut uns excel·lents resultats i ha aconseguit tres medalles d’or, una de bronze i a més, el trofeu al millor club de Catalunya.

Els equips sènior masculí i femení i l’equip veterà femení han quedat en primera posició i l’infantil en tercera. L’equip veterà masculí ha tingut menys sort i ha quedat en novena posició. En el campionat han participat més de 500 remers de clubs d’arreu de Catalunya. Els remers del Xino Xano de Deltebre van quedar tercers per darrere del Rem Badalona que van quedar segons. La quarta posició fou per a l’equip del Vent d’Estrop de Cambrils.

Redacció: F. T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.