Disset dotacions dels bombers, 13 terrestres, 2 helicòpters i 2 avionetes, s’han desplaçat aquesta tarda per un incendi a la Serra de Pesells a Horta de Sant Joan. El foc ha afectat de moment 2 hectàrees de vegetació forestal i agrícola. Cap persona afectada.

Cap a les sis de la tarda s’ha donat l’avís d’un foc que afecta a una zona boscosa envoltada també de camps de conreus. Hi estan treballant bombers desplaçats dels parcs d’Horta de Sant Joan, Gandesa, Tortosa, Ascó i Tivissa, així com de la Regió d’Emergències, dos helicòpters i dues avionetes. ÇA més, s’està mobiltizant efectius també de la Regió d’Emergències de Tarragona, que estan anant cap a la Terra Alta.

Els bombers estan prioritzant el flanc dret, on hi ha alguns focus secundaris a uns 60 metres. Preocupa l’arribada de la marinada, que acostuma a fer-ho cap a aquestes hores.

Redacció: F.T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.