El foc d’Horta de Sant Joan ja ha cremat una superfície de gairebé 5 hectàrees. Estan treballant ara mateix en l’incendi 19 dotacions terrestres i 5 mitjans aeris que hi estan desplegats per intentar contenir les flames. El foc afecta conreus i superfície forestal. No hi ha cap zona poblada a tocar.

El temor més gran dels bombers és la possible arribada de la marinada, que acostuma a fer-ho a n’aquestes hores. Estan prioritzant el flanc dret, on hi ha alguns focus secundaris a uns 60 metres.

Redacció: F.T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.