Tallada l’AP-7 a l’alçada d’Ulldecona des de les deu del matí, a causa de l’incendi del remolc d’un camió, que s’ha originat per causes que es desconeixen. El tall s’ha produït en sentit sud i causa mig quilòmetre de retencions. Sembla ser que el camioner ha pogut sortir pel seu propi peu del lloc del sinistre.

Al lloc dels fets hi treballen sis dotacions de Bombers per tal d’extingir el foc, que s’ha produït a la part del remolc d’aquest camió. La circulació a l’autopista ha quedat tallada, arran d’aquestes tasques, en sentit Castelló.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.