Font: Setmanari l’Ebre

Redacció: E.A.

Adam Raga (TRRS), va aconseguir un nou triomf de prestigi, davant de la disputa del Trial de les Nacions, en imposar-se en vint-i-dosena edició del Trial Urbà de Cahors, competició de gran prestigi, que va atreure gran quantitat de públic a la plaça Mitterrand de la ciutat francesa, per veure en acció als millors pilots del món.

El pilot d’Ulldecona, va pujar al més alt del podi amb una puntuació de 1267, per davant de Toni Bou (Montesa) amb 1254 i Jorge Casals (Vertigo), amb 1201. En aquesta ocasió Adam Raga va poder sortir victoriós del seu duel amb Toni Bou, el seu principal rival en la prova. A continuació i per aquest ordre es van classificar Miquel Gelabert, Benoti Bincaz, Aniol Gelabert, Andrea Riva, Jaume Busto, Lucas Petrella, Dan Peace, Gabriel Marcelli, Julien Perret, Tro Colairo, Takahisa Fujinami, Francesc Moret, Kieran Touly, Jack Peace i Alexandre Ferrer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.