Arran dels serveis que té establits per a combatre els robatoris i furts a la província, la Guàrdia Civil ha detingut a una persona per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa, violació de domicili i furt.

La investigació va començar durant el mes d’agost del present durant les festes populars de la localitat, quan un home havia intentat cometre un robatori forçant una de les finestres laterals de la piscina municipal de la localitat de Canet lo Roig, moment en el qual va ser sorprès per un veí, per la qual cosa va desistir del seu intent i va abandonar el lloc dels fets.

De les gestions realitzades per part de la Guàrdia Civil es va comprovar que el mateix home havia accedit a l’interior d’un altre domicili de la mateixa localitat sostraient de l’interior diversos objectes, per la qual cosa després de diverses perquisicions es va aconseguir identificar, localitzar i detenir al possible autor de tots dos fets delictius, de 28 anys, per la seva suposada participació d’un possible delicte de robatori amb força en grau de temptativa, violació de domicili i furt. La col·laboració ciutadana ha sigut determinant per a l’esclariment dels fets.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius del Lloc de Sant Mateu. El detingut juntament amb les diligències instruïdes han sigut posats a la disposició dels Jutjats de Vinaròs. La Guàrdia Civil continua amb la investigació per la seva possible participació en altres dos fets de similars característiques.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.