El divendres 11 d’octubre de 2019 Amposta serà seu enguany de la Festa de l’Handol Català. És l’ocasió per reconèixer i premiar totes aquelles persones, equips, entitats i institucions que, per la seva tasca al llarg de la temporada 2018-2019 o per la seva trajectòria esportiva, en són mereixedors.

S’obre el període per presentar propostes a l’estament federatiu per part dels clubs d’aquells/es que considerin que s’hagin distingit especialment en favor del nostre esport, tot recordant que els guardons poden ser a persones, clubs, entitats, empreses, mitjans de comunicació i institucions.

Totes les propostes dels guardonats han d’arribar a la Federació Catalana d’Handbol (FCH) abans del 6 de setembre de 2019, per correu electrònic a [email protected], tot adjuntant un breu currículum de la persona, equip, entitat o institució proposada com a premiada i el motiu pel qual el/la proposeu. Aquestes propostes seran estudiades i, amb l’aprovació de la Junta Directiva de la FCH, es procedirà al lliurament del premi corresponent durant la celebració de la festa de l’Handbol Català.

Redacció: J.F.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.