Segons informa el Servei Català de Transit la situació ja s’ha normalitzat a l’Ampolla, un cop les tasques per treure l’aigua embassada baix del pont que creua per sota l’autopista AP-7 han permés reobrir la circulació.

Durant pràcticament tres hores havia estat tallada la circulació en aquest punt quilomètric de la via on s’havien fet desviaments provisionals, després d’acumular-se més de dos quilòmetres de cues en ambdós sentits de la marxa.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.