En un comunicat el grup municipal Implicats Fem Poble – ERC Tivenys han volgut comunicar el canvi imminent que es produirà a l’alcaldia de Tivenys, en haver de renunciar al càrrec d’alcaldessa Eva Roig per motius de feina. Ocuparà la seva vacant el fins ara primer tinent d’alcalde Eladi Galbe.

El comunicat diu el següent:

La fins ara alcaldessa de Tivenys, Eva Roig, es veu obligada a renunciar al càrrec per motius laborals, una situació que avui mateix s’ha comunicat als membres del consistori i per la qual s’ha convocat, per a demà dimarts, un ple extraordinari de caràcter urgent en el qual es farà efectiva la renuncia i on el nou alcalde Eladi Galbe prendrà possessió del càrrec.

Roig ha vist com les darreres setmanes se li comunicava un canvi en la seva posició laboral, que es farà efectiva el 9 de setembre i li impedirà compatibilitzar-la amb la dedicació i l’exigència que requereix el càrrec d’alcaldessa. Davant aquesta situació sobrevinguda, Roig va comunicar al Govern Municipal que, per sentit comú i responsabilitat envers la institució i la ciutadania, calia que un altre membre de l’equip de govern assumís l’Alcaldia de Tivenys.

Agraïts de la feina i l’honestedat de la companya Eva Roig, que continuarà aportant il·lusió i dedicació al projecte, des del Grup Municipal Implicats Fem Poble – ERC Tivenys hem decidit que sigui el fins ara regidor de Societat i Benestar, Cultura i Esports i primer tinent d’alcalde, Eladi Galbe, qui assumeixi l’Alcaldia.

Des del primer dia, el nostre grup ha treballat com un equip sòlid i unit en què cada peça de l’engranatge ha estat i és igual d’important per poder oferir un projecte de futur al nostre poble. Des d’aquest esperit col·lectiu, seguim endavant implicats en fer un poble millor.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.