Tres persones van ser rescatades diumenge al migdia després de requerir assistència a la costa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Salvament Marítim ha rebut l’avís al 112 a les 12.31 hores que alertava d’una embarcació que s’estava enfonsant davant de la central nuclear.

El vaixell amb el nom de Lazzarina transportava a tres tripulants i no els funcionava el sistema radiofònic ni el GPS. El Centre de Coordinació de Salvament Marítim de Tarragona va aconseguir contactar via telefònica amb els tripulants, els quals es trobaven bé. Aquests van aconseguir tallar la via per on entrava l’aigua i van llançar un pot de fum per senyalitzar la seva localització.

Salvament va mobilitzar la Salvamar Fomalhaut i l’helicòpter Helimer 220. L’embarcació va localitzar la Lazzarina davant la central nuclear de Vandellòs. Un cop allí, van veure que havia entrat aigua al motor, per la qual cosa van haver de ser remolcats fins a Calafat. Els tripulants no van necessitar assistència mèdica.

Font: Més Digital

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.