Els gegants de El Vendrell ja són a casa. En Salvador i la Teresa han estat aclamats en una gran festa de benvinguda aquest diumenge a la plaça Vella del municipi.

Amb tocs de campanes, tronada i música, els vendrellencs han rebut amb joia i alegria les figures després que fossin robades diumenge passat en una nau del polígon industrial de la Cometa. Els gegants robats han protagonitzat una ballada d’honor i han estat acompanyats de les entitats de cultura popular de la ciutat.

El president de l’Associació dels Gegants i Nans del Vendrell, Joan Ferré, ha afirmat que se senten “alliberats i molt contents” després de molts dies de tensió. A banda, l’Ajuntament ha assenyalat que es replantejaran si les figures es guarden a la nau del polígon o si en milloren les mesures de seguretat.

Font: ACN

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.