Juvé & Camps es desmarca dels grans cellers i s’alinea amb els viticultors i els elaboradors de Corpinnat i anuncia que pagarà entre 0,60 i 0,75 euros el quilo de raïm en l’actual campanya de verema, davant els 0,30 euros que pretenen pagar altres grans firmes.

Juvé & Camps assegura que ha apostat des dels seus inicis per “posar en valor el territori, la viticultura de la regió i el raïm de qualitat per tal de garantir uns elaborats de prestigi“. Davant la crisi oberta al sector –els pagesos han convocat una vaga pel 5 de setembre–, la marca reivindica “l’esforç constant” dels viticultors a qui considera “proveïdors estratègics” als que cal “respectar el preu de compra amb l’objectiu d’afavorir el futur sostenible del sector”.

L’anunci de Juvé & Camps arriba el dia abans de la reunió convocada aquest dijous per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, amb representants d’Unió de Pagesos, JARC, l’Associació de Viticultors del Penedès, i de les principals empreses elaboradores, per intentar buscar una solució al conflicte.

Font: ACN