Drama total el que s’ha pogut viure a les portes del recinte on havia de tindre lloc aquesta nit el concert d’Aitana, a la Platja de Sud dintre la programació del festival Peníscola From Stage.

L’anunci de la suspensió ha vingut motivat per les inclemències climatològiques amb l’aiguat que ha caigut durant tot el dia a la població del Baix Maestrat que ha obligat a l’organització del festival a cancel·lar l’espectacle. S’ha decidit, per raons de seguretat, i després de reunir-se l’artista i l’organització han decidit a darrera hora que la situació millorés. Però no ha estat així.

Aitana ha confirmat la notícia a través del seu compte de Twitter, on ha confessat “estar molt trista per la cancel·lació del concert i a més ha promès tornar prompte a Peñiscola i oferir el concert que els seus fans es mereixen“.

Amb desenes de fans esperant a l’entrada del recinte des d’aquest matí, en plena tromba, Aitana tenia previst presentar aquesta nit en el Festival Peníscola From Stage a les 23.00 hores, després del seu èxit del passat diumenge en el Festival Jardins de Cap Roig de Palafrugell (Girona) el seu nou disc, ‘Spóiler‘.

Des de l’organització del Peñiscola From Stage, han assenyalat: “Ens entristeix anunciar la cancel·lació del concert de forma unilateral per part de l’artista Aitana i la seva oficina de management GTS, argumentant que per les inclemències del temps adverses oposades en el dia d’avui, s’han vist obligats a retardar el muntatge de la pantalla de vídeo i altres aspectes de la seva producció, derivant a la cancel·lació d’aquest“.

 

El termini aproximat per a les devolucions és d’un màxim de dues setmanes perquè la devolució quedi reflectit en els seus comptes; el festival ja ha emès l’ordre de devolució. En el cas de les entrades adquirides en establiments físics a Castelló ciutat, l’import de les mateixes es retornarà en el lloc de compra.

Entre el repertori que avui havia d’haver ofert, estan els 14 temes que s’inclouen en el seu disc ‘Spoiler‘, i també alguns temes que la van catapultar a l’èxit durant el seu pas per ‘Operación Triunfo 2017′ com Issues, de Julia Michaels o Chandelier, de Sia. A més, aprofita per a cantar algunes de les seves cançons favorites com ‘Someone like you‘ de Adele, sent un dels moments més màgics del concert que malauradament no ha pogut oferir.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.